japp

nu är jag och alexa badade, o allt är pakat tror jag, det märks o se i möra på utställningen vad jag har glömt men ja har det viktigaste med nu är det bara att komma i håg att ta med hundan ha ha 
nej nu ska jag sova en stun skriver i möra hur det har gått 
puss o nyp i stjärten   

Fullt ös

ja så ser mitt liv ut
 just nu fullt upp, jag är ute på praktik igen nu är jag i hagfors på ett demens boende o trivs jätte bra, jag har en jätte go handledare som bryr sig om mig o tar hand om mig toppen betyg till henne.

När man bor i hus så är det ju inte bara att sitta på röva heller gräsmattor ska krattas, det ska kuyvas ved, alla djuen ska ha sitt o jag fick med massa uppgifter hem som jag ska göra under paktiken   i bland tror jag att dom tror att vi är robotar som kan göra va mö som hälst, o det kan jag säga att jag inte är ialla fall det är ju skönt att sova någon timme med.

O första maj så ska jag o jennie på utställning me våra hundar ( jag ska ställa båda två ) det ska bli jätte kul jag har ju inte ställt alexa på nästan ett år så vi får vell se vad som händer o vad domaren säger.
Spexa har vi bara ställt en gång med HP o BIR så det vr bra hoppas på samma nu.

O min lilla syster ringde här om dagen o frågade om jag ville med på metallica 4 maj o vad tror ni jag sa?????????
 det är vell självklart att jag vill men jag var ju vungen att prata med mi handledare så att jag får vara ledig o det fick jag men jag får jobba igen det sen efter praktikens slut med det är det värt, jag har ju vatit ett metallica fan ganska länge men aldrig sett dom laiv o det ska bli så jävla roligt. 
nej nu ska jag grilla lite är jätte hungrig men ska försöka skriva snart igen 
hej hopp gummi snopp   

mmm

Ja fint väder även i dag underbart, o det tar å snön med ska bli skönt när allt tinar bort och vi får gröna gräs mattor,
Tadläkaren igår tyckte inte att det var bra i hållet han ska aj aj då, du har ganska ont, ja ganska,
men han var tvungen att spola rent för det var väldigt rött och var och så ska jag tillbaka i morgon och spola igen  sen fick jag med hem att spola men själv också, ja ja det är vell så det ska vara.
 i dag ska jag försöka plugga lite har inte blivit så mö när jag haft så ont så jag måste ta tag i det nu. men jag tror jag ska sitta ut idag o få ite frisk luft i näsan det kan ju vara skönt.
 Kram alla glada      

I dag är det vår

Solen skiner och det är varm o skönt, o jag har ont i munnen var o drog ut en visdomstand i måndags o det var en nära döden upplevelse har aldrig haft så ont i hella mitt liv. men så ringde jag i dag o frågade om det verkligen ska göra så ont så att man inte får sova på natten och då vill dom att jag ska komma ner i dag för dom vill titta på det, det var inte roligt hur dom ska kunna titta förstår jag inte för jag kan ju inte gappa ens ja ja vi får vell se vad det blir.
Det är vell min varnliga tur.  
O missar i skolan gör jag ju nu det är inte bra och idag skulle vi få reda på provet som vi skrev föra veckan och det hade varit spännande.
 Nej nu måsste jag tända pannan så att jag kan tvätta mig lite innan jag ska iväg och ta en kopp kaffe på altanen i det häliga vädret
Kram på er alla

RSS 2.0