jobb

Blev utringd på jobb i flilpstad fre o lördag natt okej va bra tängte jag sen fick jag reda på att det går magsjukan där så henne jag skulle jobba för var sjuk, men nu får vi hoppas att jag klarar mig, jag har ju redan varit sjuk jag. jag håller tumarna.
 skolan öser på för fullt, är klar med medecinsk grundkurs i alla fall nu, men det är bara ca 3 mån kvar sen är jag ju klar o snart vår o ljusare ute jaaaaaaaaaaaa så allt går ju lite lättare nu.
 nej nu ska jag ge hönsa  mat o sen en duchs o sen bär det av  te filipstad igen. ledig i möra så jag tar min helg öl då hihihi      

jag har inte gjort något

 En dag kom alexa ner för trappan o såg ut såhär hon hade varit o vaktat i fönstret o lyckats få på sig denna. haon ser ganska skyldig ut ha ha ha

Belize Ås


Hästarna har vår känslor


Vår

Idag har det varit en underbar dag solen har varit framen hella dagen, jag blir så glad av det.
 Jennei o Ulf med barn och hund har varit här en sväng på fika idag det var trevligt, hundarna kom jätte bra överens men keddy hade inte riktigt koll på vart barna var så dom åkte omkull några gånger. i går red jag en sväng på belizen det var kul måste komma i gång med ridningen  igen men jag har ju så jä...a dåligt med tid, skolan tar ju allt tid jag har men några gånger i veckan ska det vell gå att få in.
jag behöver det o han med jag tror att han också har vårkännslor.

Nej nu ska jag fortsätta med skolarbetet om jag ska få sova något i natt       

RSS 2.0